top of page

FOTO's: de foto's zijn vanaf nu te zien op: 
https://johnlendersfotografie.nl/gallery/2023/dikke%20banden%20race%2018-5-2023/index.html#
en 
https://www.johnlendersfotografie.nl/gallery/2023/ronde%20van%2011%2018-5-2023/index.html#
Op donderdag 18 mei 2023, Hemelvaartsdag, vindt de tweede editie van de Ronde van 11 plaats: een uitdagende en sportieve fietstocht door Venlo en omstreken. 
Hieronder vindt je alle informatie die je nodig hebt (omschrijving tours, bestellen, veel gestelde vragen). Volg ook onze sociale media kanalen: 
 
 
 
Tours
Wielertocht 111km
Vanaf de Wieleromgeving Herungerberg in Venlo zal opnieuw de uitdagende wielertour van 111 kilometer over verharde wegen worden gereden. Vorig jaar hebben 250 deelnemers deze sportieve uitdaging voltooid. De tour leidt de deelnemers door de 11 prachtige stadskernen van Venlo.
De route zal volledig worden aangegeven met pijlen. Er zal ook een gpx-bestand beschikbaar worden gesteld. Het gpx-bestand voor de route kan hier worden gedownload.  
Bij De Elze in Blerick zal gelegenheid zijn om de pauzeren. Alle deelnemers ontvangen hier een kleine versnapering en een drankje. Het adres van De Elze is Baarlosestraat 324 in 5926 PN Venlo.
 
Er zal dit jaar niet worden gewerkt met stempelposten.
Mountainbiketour 40km (volwassenen, 16+)
Voor de off-road fietser wordt een mountainbiketour georganiseerd. Deze route zal jullie leiden door de uitdagende en natuurschone moutainbikepaden die Venlo te bieden heeft. De route is eenvoudig te volgen door middel van een gpx-bestand dat je in je fietscomputer kunt invoeren.  
Deze route wordt niet bepijld. Wél zal er een pauzeplek worden georganiseerd op ongeveer de helft van de route. Alle deelnemers ontvangen hier een kleine versnapering en een drankje. 
Update: de mountainbiketour is helaas geannuleerd. 
Dikke bandenrace (2-12 jaar)
Voor de allerjongsten wordt er een dikke bandenrace georganiseerd. Alle kinderen met een dikke banden fiets, dus geen racefiets, zijn welkom om deel te nemen aan deze race. De race zal worden gehouden op de veilige fietsomgeving van de Wieleromgeving Herungerberg. 
Er zijn verschillende leeftijdscategorieën, zodat er voor iedere deelnemers een passende race is: 
  • Loopfietsen Race voor 2 – 4 jarigen

  • Dikke Banden Race voor 5 & 6 jarigen

  • Dikke Banden Race voor 7 & 8 jarigen

  • Dikke Banden Race voor 9 & 10 jarigen

  • Dikke Banden Race voor 11 & 12 jarigen

Let op: inschrijving voor de dikke bandenrace verloopt via de website van Ready2Race:

 

https://ready2race.teamjumbovisma.nl/wedstrijden/

Programma en inschrijving

10:00 - 11:00 dikke bandenrace

12:00 start wielertour

 

De inschrijving voor de wielertour en mountainbiketour gaat open om 11:00. Je schrijft je in door je ticket te tonen bij de inschrijftafel. 

 

Materiaal

Er kunnen fietsen worden geleend voor de dikke bandenrace. Neem hiervoor na bestelling contact op met de organisatie.

Voor de wielertour van 111 kilometer en mountainbiketour voor volwassenen is geen leenmateriaal beschikbaar.

Startbewijzen/tickets
Startbewijzen voor de wielertour en moutainbiketour zijn nu te verkrijgen. Klik op de buttons aan de linkerzijde van deze website om de webshop te bereiken. 
Inschrijven voor de dikke bandenrace gaat via het de website van Ready2Race (https://ready2race.teamjumbovisma.nl/wedstrijden/).
Horeca
Op de Wieleromgeving Herungerberg zullen diverse dranken en een kleine versnapering te krijgen zijn. Deze dienen contant te worden afgerekend. 
Sfeerimpressie editie 2022
Foto's: https://www.johnlendersfotografie.nl/gallery/2023/ronde%20van%20venlo%2026-5-22/index.html#

 
  • Instagram
  • Facebook
!
bottom of page